paylaşımlar ne kadar güzeldir.........keşke her şeyi paylaşabilsek
Bu iş dediğiniz ne tam anlamamakla beraber Uluslar Arası Suyun Avcılığa açılmasıysa kasıt kesinlikle karşı çıkıldı,İzmir Birlik Başkanı hariç tüm birlik başkanları bu konuda kesin tavır koydu.Sürkoop sorgusundan öğrendiğimiz o bölge Kooperatifleride karşı lakin seçtikleri birlik başkanı konusunda bundan sonra daha seçici olmalılar zira toplantıda bırakın karşı durmayı destekledi ve bizleri karaladı.Bu bir milad aslında geçen yıl oldu bittiyle 1 mayısa yasağı çekenler gene bir oldu bittiyle uluslar arası suyu açtırdı,bunun gelecek yılıda var ve unutmayacak unutturmayacağız,onların siyasi ilişkileri varsa bizim yüzbinlerce oyumuz var.
Müfit Çıkrıkçıoğlu
İstanbul
KIYI BALIKCISI
forumumuz dahilinda Kadıköy ve Bakırköy harici su ürünleri kooperatifi üyeleri yok mu, acaba? bu iki öncü kooperatifimizden başka kooperatiften destek mesajı almadık.
acaba diğer kooperatiflerin bir muhalefeti mi var? eğer durum buysa, duymak, öğrenmek isteriz.
yok değil, ihmal ettik derseniz :)) hadi!
haftaya Mehdi Eker'le görüşeceğiz, beraberimizde sizin desteğinizi de götürelim.
hürmetler,
D.
Küçükyalı su ürünleri kooperatifide imzaladı
Bilginize
teşekkürler Küçükyalı!
:))
lüfer aşkına, diyorum ve balığımıza, balıkçımıza, denizlerimize sahip çıkma yolunda ilk "işbirliği" adımlar bunlar diyorum. çok teşekkürler!
D.
Sayın Defne hanım burada birçok kooperatif başkan veya temslcileri var veya bir şekilde forumu takip ediyorlar. Destek istiyorsunuz ancak Gerçekten çok değerli arkadaşlar sizlere yazılarıyla çok önemli mesajları nazik ve kibarca verdiler uluslar arası sulardaki katlıamın durdurulması için fakat siz yine de lüfer diye tutdurdunuz gidiyorsunuz. Yine burada arkadşlarım sizlere kuzey egeden marmaraya lüfer geçişini sağlayamazsak ne lüfer kalır nede çinekop diyorlar çok önemli bir noktayı işaret ediyorlar siz yinede lüfer aşkına destek istiyorum diyorsunuz bence siz kendi damağınızın tadı için tesdek değil asker istiyorsunuz. Kooperatiflerden bu oluşuma muhalif olanlar mı var diye sorunuza evet bu günden itibaren ben sizin bu damak tadınıza Muhalefet ediyorum siz lokantaçılardan imza toplayın ben ve benim gurubumda balıkçılardan toplayacak bizlerin isteği ÇİNEKOP YEMEK İSTİYORUM gurubu olacak herşeye rağmen sizlere başarılar diliyorum.
PROFESYONEL.İSTANBUL BÖLGESİ SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFLER BİRLİĞİ BAŞKANI....
ERDOĞAN KARTAL
GÜZELCE SU ÜRÜNLERİ KOOP BAŞKANI
Önce Yeşil kardeş'e;
Forum yönetiminde bir zaafiyet yok. Burası balıkçı forumu üyeleride ağırlıkla küçük balıkçı olunca doğal olarak Mayıs ayının girişi ile birlikte ekmek paralarının peşine düştüler ve foruma daha az zaman ayırıyorlar. Son ay hem annemin beyin kanaması geçirmesi hemde benim kolumu kırmam benim benim performansımı düşürdü. Kayığı sezona hazırlamaksa doğal olarak Afala'ya kaldı. Umarım açıklayacı olmuştur.
Sevgili kardeşim değerli dostum Sürmene!
Sen bu kampanyaya fena halde taktık. Bizim balıkçılık faaliyetimizin en son halkası tüketicilerdir. Onlar olmasa bizim başka mesleklerimiz olurdu. Bir gurup tüketici siz Lüfer'i üreyecek boya/yaşa gelmeden avlıyorsunuz ve giderek yok oluyor buna itirazımız var diyerek bir kampanya yapıyor. Bizim bu kampanyada görev almamız için bir ısrarları olmadı, sadece imzalarımızla destek istedler. Bizde evet haklısınız ama Lüfer bir alt başlıktır bütün pelajik türlerimiz tehtid altındadır dedik. Ben bu kampanyayı desteklediğimi ama aslolanın küçük balıkçıların büyük mücedelesine katılmak olduğunu anlattım hep.
Eğer Defnenin önüne meşru hedefleri olan somut bir eylem planı koyup gel buna katıl diyemiyorsak onun kampanyasına nasıl karşı çıkarız.
Madem sende Ege'nin açılması en büyük tehtid diyorsun ozaman senden başlıyalım.
Ege'deki kontrolsüz avcılığı durdurmak için ne yapmalıyız?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Bookmarks